تحولات منطقه

۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۳
کد مطلب: ۱۱۳۴۹۳۰

از زمان حمله نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران، بیش از ۲۳ هزار پرواز به مراکز خاورمیانه، لغو شده است.

لغو بیش از ۲۳ هزار پرواز در سطح جهان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، امارات، بزرگترین شرکت هواپیمایی بین‌المللی جهان، تعلیق پروازهای خود به دبی را تا پایان روز شنبه، یک هفته کامل از زمان آغاز تجاوز هوایی مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران تمدید کرد. قطر ایرویز نیز توقف خدمات خود را تا روز جمعه تمدید کرد.

شرکت هواپیمایی اتحاد تعلیق پروازهای ابوظبی را تا ۶ مارس تمدید کرد و تعداد محدودی از پروازهای جابجایی، حمل بار و بازگشت به امارات در حال انجام است.

تمام عملیات «قطر ایرویز» تا اطلاع ثانوی متوقف شده و شرکت هواپیمایی صبح جمعه به‌روزرسانی را ارائه خواهد کرد.

شرکت «عمان ایر» پروازهای ورودی و خروجی به عمان، دبی، بحرین، دوحه، دمام، کویت، کپنهاگ، بغداد و خصب را تا ۶ مارس لغو کرده است.

شرکت تحلیلی «سیریوم لیمیتد» روز چهارشنبه اعلام کرد که از ۳۶ هزار پرواز برنامه‌ریزی شده از مبدا یا به مقصد خاورمیانه از ۲۸ فوریه، بیش از نیمی از آنها لغو شده‌اند که معادل حدود ۴.۴ میلیون صندلی است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، هزاران مسافر در منطقه خلیج فارس سرگردان شده‌اند و بسیاری مجبور شده‌اند تا مسیرهای پرپیچ و خم و گران‌قیمت را برای رسیدن به فرودگاه‌های فعال در عربستان سعودی و عمان طی کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha